Tocanita de cartofi cu carne de vitel

de ela in Vita, 24 Noi 2011 | 16604 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400gr muschiulet de vitel
  • 800gr cartofi
  • 2morcovi
  • 2fire praz mai mici
  • 1ardei capia
  • verdeturi italiene
  • sare
  • piper
  • 2rosii
  • 150ml bulion
  • 1lingura boia dulce
  • patrunjel
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu carne de vitel:

Taiem carnea bucati cat mai mici si o punem pe foc cu putin ulei(eu am facut mancarea la ceaun,ca nu l-am mai folosit demult).Lasam pe foc,amestecand din cand in cand vreo 10minute,maxim,apoi adaugam prazul taiat rondele,morcovii rondele si ardeiul curatat si taiat cubulete si mai lasam cateva minute la calit apoi acoperim cu apa,saram,piperam,punem putin amestec de verdeturi italiene si acoperim cu capac si lasam pe foc mai bine de o ora si jumatate sau mai putin,pana se inmoaie carnea,adaugand din cand in cand apa si amestecand.

Intre timp curatam cartofii si ii taiem cubulete si ii adaugam peste carne si legume,punem si rosiile decojite si taiate marunt si mai lasam 10minute,amestecand din cand in cand,apoi adaugam boiaua,bulionul si mai lasam vreo 10minute la fiert pana sunt gata si cartofii.Oprim focul si presaram deasupra patrunjel si marar tocat,acoperim cu un capac si mai lasam cateva minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mena29 1

25.11.2011, 14:46

Oooofff,numai bunatati ati facut azi

mirela0911 1

25.11.2011, 20:01

buna rau

ionicaw 1

17.10.2012, 14:13

Ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu carne de vita