Tocanita de cartofi

de madi_marin in Mancaruri de post, 5 Mar 2010 | 6986 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 ceasca pasta de ardei (zarzavat)
  • 1 ceasca suc de rosii
  • cuburi concentrate de legume
  • piper
  • ulei
  • patrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi:

Cartofii ,mai mici de preferinta, se curata, se spala si se taie in sferturi. Ceapa tocata marunt se pune la calit in putin ulei, apoi se adauga deasupra cartofii, se lasa la foc cateva minute si apoi se acopera cu apa. Spre jumatatea fierberii se adauga pasta de ardei, sucul de rosii, concentratul de legume si piperul dupa gust, apoi se lasa sa fiarba pana sunt gata cartofii. Se da deoparte cratita de pe foc si se adauga patrunjel tocat marunt.

Se serveste tocanita cu castraveciori murati, gogosari sau alta salata la alegere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

rivka 1

06.03.2010, 10:22

la mine au gust intodeauna cartofii, imi plac in orice fel....mmm as putea trai pe cartofi numai.arata de milioane mai ales cu muraturile....normal.

Rocsi 1

06.03.2010, 13:35

tare buna mai ales calda...obisnuiesc si eu sa fac mai ales acu la post..

madi_marin 1

06.03.2010, 14:02

cartofii sunt buni oricum pregatiti...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata orientala de sezon