Tocanita cu inimi si pipote de pui

de Bunica in Pui, 8 Aug 2019 | 2669 vizualizari

 

Tocanita cu inimi si pipote de pui este un preparat usor, de vara. Zic de vara, ca are alt gust cu rosiile proaspete taiate cubulete.

 

INGREDIENTE

  • 4 cepe de marime medie
  • 500 g. inimi si pipote
  • 3 linguri ueli
  • 300 g. suc de rosii
  • 2 rosii mari
  • 1 foaie de dafin
  • 1 graunte de usturoi
  • sare,piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu inimi si pipote de pui:

Spala inimile si pipotele si pune-le la scurs.

Ceapa curatata, spalata se taie solzisori.

Pune la incins uleiul.

Cand uleiul este incins adauga ceapa.

Caleste pana devine translucida.

Adauga inimle si pipotele si caleste in continuare avand grija sa nu se arda ceapa.

Din cand in cand pune cate 100 ml. apa calda si amesteca in cratita.

Incearca pipotele sa vezi daca sunt fierte.

Daca pipotele sunt fierte pune sucul de rosii in care ai amestecat 1/2 linurita faina.

Lasa la fiert .Adauga foaia de dafin.

Dupa ce a fiert cu sucul de rosii circa5- 7 minute,adaugi rosiile decojite ,taiate cubulete si usturoiul zdrobit.

Mai fierbi cateva minute 5-7 si stingi focul.

Potrivesti de sare si piper.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

se poate folosi orice fel de carne

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu inimi si pipote de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu pulpe de pui si ciuperci