Tocanita cu coaste de purcel

de mihaelaM in Porc, 28 Apr 2011 | 3406 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7-8 coaste
  • 3cartofi mari
  • 3-4 cepe rosii
  • 1morcov
  • ardei gras
  • bulion de ardei
  • bulion din rosii
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • basilico
  • foi dafin
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu coaste de purcel:

Coastele le-am prajit putin. Ceapa taiata potrivit, nu prea marunta impreuna cu morcovul taiat rondele le-am calit si tot aici am pus si ardeiul gras(eu am avut la congelator taiat cubulete). Am pus cam 2 ardei.

Cartofii i-am taiat cuburi si i-am adaugat peste ceapa calita si restul legumelor. Am adaugat coastele si apoi apa cat sa acopere. Am lasat sa fiarba cam 30min.

Dupa cele 30 min am pus sare,bulionul de ardei ,cel de rosii,cimbru si restul condimentelor si am mai lasat  cam 10min. 

Patrunjelul l-am taiat marunt si l-am adaugat dupa ce am dat la o parte de pe foc.POFTA BUNA!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu coaste de purcel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocana cu pulpa de porc si ciuperci