Tocanita cu carne de porc

de adry88 in Porc, 3 Sep 2012 | 3924 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 2 morcovi
  • 2 ardei
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa
  • 1 kg cartofi
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu carne de porc:

Carnea o condimentam si o calim in putin ulei. Adaugam ceapa taiata feliuta si o calim putin, adaugam morcovul taiat felii sau cubulete, ardeiul si dovlecelul curatat si taiat cubulete. Amestecam si lasam sa se caleasca putin impreuna.

Adaugam cartofii taiati, apa cat sa acopere, acoperim si lasam sa fiarba pana se inmoaie cartofii. Oprim focul, se potriveste de condimente dupa gust, adaugam si patrunjelul tocat, acoperim cu un capac si lasam 5 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de Porc cu Bere si Legume (Reteta Video)