Tocanita cu carne de curcan

de AndraAli in Curcan, 29 Iul 2014 | 25419 vizualizari

 

rapid usor delicios:)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpe dezosate de curcan
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 2 rosii
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei capia
  • 1 gogosar
  • 1 legatura de marar proaspat
  • 100 gr bulion
  • sare,piper,paprika
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu carne de curcan:

1. Punem carnea la fiert pt 20 de minute.

2. Intr-o tigaie punem ceapa taiata solzisori la calit.Adaugam peste morcovul taiat rondele,usturoiul,gogosarul taiat cubulete mici,la fel si ardeiul capia.

3. Lasam sa se caleasca 5 minute dupa care adaugam rosiile.Lasam sa se caleasca inca 5 minute,dupa care adaugam 1 pahar de apa fierbinte .Dam focul la mic si lasam sa fiarba.

4. Luam carnea o taiem cubulete si o adaugam peste legume in tigaie.

5. Condimentam si punem jumatate din legatura de marar taiata marunt.

6. Cand e aproape gata punem bulionul si restul de marar.Mai lasam cateva minute pe foc si e gata.

TIPS-URI

1

Se mananca cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Curcan cu paste