Tocanita cu afumatura

de MotanLaOale in Porc, 21 Oct 2018 | 7525 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g afumatura (scarita afumata)
  • 4 cepe
  • 3 ardei verzi
  • 4 rosii mari
  • vegeta
  • boia
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu afumatura:

Ardeiul se curata, se spala si se toaca marunt.

Ceapa se curata si se toaca mai mare.

Intr-o cratita se pune uleiul si ceapa si se caleste 3-4 minute.

Se pune ardeiul, vegeta, piper, boia si se mai caleste 2-3 minute.

Se pune afumatura si apa si se fierbe 15-20 minute.

Se pun rosiile, se amesteca si se fierbe inca 10 minute.

Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 15-20 minute.

Spre sfarsit se amesteca si se potriveste de gust cu sare si piper.

Se mananca calda cu mamaliga.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se poate pune la sfarsit si patrunjel sau marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi, cu carne de porc