Tocanita ardeleneasca cu ciuperci si carnati

de mihaelar63 in Porc, 26 Ian 2010 | 13391 vizualizari

COMENTARII (8)

madi_marin 1

26.01.2010, 13:44

imi ploua in gura , nu alta.... mai ales carnatii afumati sunt nebunie.....

Adinacarla 1

26.01.2010, 20:34

wow nu vrei sa ma infiezi...imi place tot ce gatesti...super felicitari

Bunica 1

26.01.2010, 20:35

Faci ce faci si mai faci o mancare cu carnati, Cu ce ne ploua in gura sa vezi inundatii peste Romania

Teo 1

26.01.2010, 23:35

asa e Bunico,ce pofta ne face MIHAELA!

mihaelar63 1

27.01.2010, 00:14

dupa cum am spus e sezonul carnatilor , parca toata lumea s-a inteles sa vina in vizita cu cate 1m de carnat , si eu credeti-ma nu-i pot refuza

mihaelar63 1

27.01.2010, 00:16

adinacarla te iau de suflet , eu fac supe si tu dulciuri , ce zici ?

Bunica 1

27.01.2010, 15:51

La voi se aduc carnatii in loc de flori ?

mihaelar63 1

27.01.2010, 16:16

cand se taie porcul se duce la rude sau apropiati ,, proaspata '' adica , sorici , ureche [ daca este ], cartabos , carnat , carne si sangerete cine face . regula nescrisa e sa-i platesti cu aceiasi moneda .de exemplu Andrei a fost la revelion la un coleg la tara ,bineinteles ca i-am pus in traista [ straita ],acum a venit Ionut la noi nu cu mana goala ci cu carnat afumat uscat , vin si jinars de prune .

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita din legume si carne de porc