Ceva rapid dat incet facut, cu ceapa, usturoi verde ...verdele l-am elucidat....rosu il gasiti in farfurie..... incerc sa-mi gasesc rostul......nu l-ati vatut pe undeva ?
Mi-am pregatit ingredientele, curatat ceapa si usturoiul apoi le-am taiat marunt, ardeiul l-am taiat cubulete mai marisoare. Intr-o cratita de fonta smaltuita am pus uleiul l-a incins, am spalat aripioarele si apoi le-am pus la prajit in ulei cca 20 min, la foc mic, intorcandu-le pe ambele parti, am presarat un pic de sare peste aripioare. Dupa 20 min le-am scos din cratita si am pus la calit ceapa, usturoiul si ardeiul, cca 15 nim, apoi am adaugat conserva de rosii si aripioarele, am potrivit de sare si am bagat cratita la cuptor la foc mic cca 4o min. Nimic complicat doar foarte gustos, se poate servi cu mamaliguta si o salata verde sau cu ce va trece prin cap, doar se stie, gusturile nu se discuta. Ma duc sa fac salata si zic sa avem pofta......mai trec eu pe aici......