Tocana de cartofi noi

de MotanLaOale in Mancaruri de post, 9 Aug 2021 | 4970 vizualizari

 

"Retete de suflet"

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 3 cepe
  • 1 ardei capia
  • 1 ardei verde
  • 400g rosii taiate
  • 50ml ulei
  • 1 legatura marar
  • vegeta
  • boia de ardei afumata
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi noi:

Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Ardeii se curata, se spala si se taie patratele.

Intr-o cratita se pune uleiul si ceapa si se caleste 3-4 minute.

Se pune vegeta, boia afumata si piper.

Se adauga ardeii si se mai caleste 2-3 minute.

Se pun cartofii, apa sa ii acopere si se lasa la fiert 15-20 minute.

Se adauga rosiile taiate, se amesteca bine si se mai lasa la fiert 5-10 minute.

Se poate introduce in cuptor pana scade cat va place.

Se adauga mararul tocat marunt, se potriveste de gust si este gata.

Se mananca simpla cu salata sau muraturi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de urzici frecate cu malai - Reteta gustoasa de post