Tocana de porumbei la oala minune

de abetina in Mancaruri cu carne, 20 Mar 2018 | 4244 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 porumbei
  • 300 ml bulion de gogosari
  • 300 ml bulion de rosii cu fainosag
  • 1 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper macinat
  • 3 cepe mari
  • 300 ml apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de porumbei la oala minune:

Se curata ceapa, se toaca si se pune pe fundul oalei, se adauga porumbeii, sare, piper, apa, se pune capacul si se fierb sub presiune cam o ora, depinde de cat de batrani sau tineri sunt porumbeii. Se opreste focul si se lasa sa se racoreasca.

Sunt o adevarata delicatesa. Sa aveti pofta, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de porumbei la oala minune" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Tocana taraneasca de pui