Tocana De Legume (De Post)

de Anamaria Cook in Mancaruri de post, 27 Mar 2013 | 4954 vizualizari

 

O tocana exact pe gustul meu, cu multe legume si rapida.

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi potriviti
  • 2 ardei grasi
  • 1 morcov
  • 2 cepe micute sau una mai mare
  • 3 rosii
  • 2 catei usturoi
  • sare si piper
  • patrunjel verde
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana De Legume (De Post):

  Tocati legumele marunt si caliti-le in putin ulei cam 5-7 minute

  Taiati cartofii in cuburi de marime potrivita, adaugatii peste legumele calite si acoperiti cu apa. Potriviti de sare si piper si lasati sa fiarba la foc mic pana ce cartofii sunt fierti.

  Cand cartofii s-au fiert opariti rosiile, indepartati coaja si taiati-le marunt. Adaugati-le in tocana cu usturoiul pisat si lasati sa mai fiarba inca 10- 15 minute. Cand este gata stingeti focul, adaugati patrunjelul tocat marunt si gata de servit.

  POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana De Legume (De Post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete de post cu bors