Tocana de cartofi la multicooker

de Bya Ralu in Porc, 21 Iun 2015 | 4446 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc
  • 1 morcov
  • 2 fire ceapa verde
  • 3-4 cartofi noi
  • 1/2 cutie rosii cuburi
  • 50 ml vin rosu
  • ulei de masline
  • vegeta/piper/boia dulce
  • patrunjel proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi la multicooker:

Carnea se taie cubulete,punem vegeta,piper si boia dulce,ulei de masline si vin rosu si se pun la marinat pentru 2-3 ore la frigider.

Se pune carnea impreuna cu sosul de la marinada in vasul din multicooker,acoperim cu apa,setam la functia Boil pentru 30-40 minute.

Se adauga ceapa taiata cat mai marunt si morcovul taiat rondele.Taiem si cartofii cuburi si ii adaugam peste carne,acoperim cu apa ,setam din nou functia Boil si lasam pentru 30 minute.

Cu 5 minute inainte sa fie gata adaugam rosiile cuburi din cutie,amestecam bine,condimentam dupa gust si mai lasam 5 minute.

Se presara patrunjel proaspat

TIPS-URI

1

se servesc cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu legume la cuptor