Tocana de cartofi la multicooker

de Bya Ralu in Porc, 21 Iun 2015 | 4766 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc
  • 1 morcov
  • 2 fire ceapa verde
  • 3-4 cartofi noi
  • 1/2 cutie rosii cuburi
  • 50 ml vin rosu
  • ulei de masline
  • vegeta/piper/boia dulce
  • patrunjel proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi la multicooker:

Carnea se taie cubulete,punem vegeta,piper si boia dulce,ulei de masline si vin rosu si se pun la marinat pentru 2-3 ore la frigider.

Se pune carnea impreuna cu sosul de la marinada in vasul din multicooker,acoperim cu apa,setam la functia Boil pentru 30-40 minute.

Se adauga ceapa taiata cat mai marunt si morcovul taiat rondele.Taiem si cartofii cuburi si ii adaugam peste carne,acoperim cu apa ,setam din nou functia Boil si lasam pentru 30 minute.

Cu 5 minute inainte sa fie gata adaugam rosiile cuburi din cutie,amestecam bine,condimentam dupa gust si mai lasam 5 minute.

Se presara patrunjel proaspat

TIPS-URI

1

se servesc cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc impletit cu sos de usturoi