Snitel italian - cu dovlecel si busuioc

de mihaelar63 in Porc, 28 Ian 2019 | 3981 vizualizari

 

 De cum am gasit aceasta reteta, am stiut ca este pe placul meu .Inspiratia a venit de aici https://www.feminis.ro/snitel-italian_50107.html . Nu are cum sa nu-mi placa . Mi-a lipsit busuiocul verde dar gustul a fost suplinit de pesto si busuioc  uscat .O reteta facila si gustoasa !!!!

 

INGREDIENTE

  • 8 buc cotlet porc [ 700 gr aprox]
  • 2 linguri cu varf pesto genovese - la borcan
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri parmezan ras marunt
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura busuioc uscat maruntit
  • 1 rosie mare
  • 1 cutie rosii pasate -400 gr
  • 14 cutie mozarella bilute -125 gr
  • sare
  • piper
  • rucola verde, castravete rosii cherry la servit
  • cartofi aurii -garnitura
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel italian - cu dovlecel si busuioc:

  1.  Bucatile de cotlet se ung pe ambele parti cu pesto de busuioc . Eu am avut la borcan .
  2. Ungeti o tava cu unt si asezati carnea  in ea .
  3. Dovlecelul se spala si se razuieste pe razatoarea cu ochiuri mari .
  4. Rosia se spala se curata de pelita si se toaca marunt .
  5. Amestecati dovlecelul cu parmezanul  rosia tocata , rosiile pasate , smantana , sare si piper .
  6. Acesta commpozitie se intinde deasupra bucatilor de cotlet unse cu pesto .
  7. Bilutele de mozarella se taie in jumatati si se distribuie in mod egal pe suprafata tavii .
  8. Dati tava la cuptor timp de 20 minute la cuptorul preincalzit la 200 grade Celsius .
  9. Serviti preparatul cald insotit de verdeturi si / sau garnitura preferata .

                   Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Respectati timpul de coacere. Cele 20 minute sunt suficiente. Eu am tinut tava la cuptor cam 30 si dovlecelul era prea patruns pentru gustul meu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel italian - cu dovlecel si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

ieri la 10:30

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Snitel umplut