Noi seara ( nu mancam) chiar mancam, din cauza de foame :))))))))))))))))))) Un tuci, niste carnita si alte alea si-am incropit-o in seara asta, sa ne fie de bine.
Aceasta Tocana cu ardei copt si ceafa de porc, o reteta pe gustul gurmanzilor te va cuceri prin savoarea legumelor si suculenta carnii. O mancare satioasa si buna potrivita in orice sezon. Poti servi cu o garnitura de cartofi natur.
Pentru Tocana cu ardei copt si ceafa de porc, o reteta pe gustul gurmanzilor ai nevoie de urmatoarele ingrediente: ceafa de porc, ceapa, ardei copt, suc de rosii, verdeata, cartofi.
Iata cum se prepara Tocana cu ardei copt si ceafa de porc, o reteta pe gustul gurmanzilor
Mai intai mi-am pregatit toate ingredientele: am taiat cubulete ceafa de porc , am spalat-o si am lasat-o intr-o sita se se scrga apa, ceapa am curatat-o, am spalat-o si am taiat-o marunt, am scos ardeiul copt din borcan si l-am taiat cubulete mici. Am pus tuciul pe foc sa se incinga, am pus putin ulei si am adaugat ceafa de porc,am presarat putina sare si am rumenit-o, apoi am scos-o din tuci, am spalat tuciul si l-am pus din nou pe foc cu putin ulei. Am lasat sa se incinga uleiul, am adaugat ceapa si am calit-o cca 10 min, apoi am adaugat ardeiul copt si sucul de rosii, am adaugat ceafa de porc si 1 cana cu apa. Am acoperit cu capac, am lasat focul mai mic si am lasat sa scada apa pana am obtinut un sos consistent, am potrivit de sare si piper. Am servit cu cartofi natur cu un cubulet de unt si am presarat si niste patrunjel verde.Sa ne fie de bine si daca v-am facut pofta poate incercati si voi.
La fel de gustoasa si satioasa este si reteta de Tocana de cartofi cu carnati pe care o poti servi alaturi de niste Gogosari in otet sau cu Muraturi taranesti.