Toba

de nyana in Porc, 31 Dec 2009 | 9813 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un stomac de porc bine curatat
  • 500g carne fleica
  • 2 limbi porc
  • urechile
  • 250 g slanina cu sorici
  • 2 rinichi
  • 1 ficat porc
  • sare, piper
  • piper boabe
  • 3 frunze dafin
  • 1 pahar vine
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toba:

Taie toate ingredientele(mai putin fleica) fasii cat mai subtiri si lungi apoi freaca-le cu sare si piper macinat intr-un castron. Pune-le la fiert, in apa rece doar cat sa acopere carnurile, cu boabe de piper si o foaie de dafin. Lasa un sfert de ora apoi pune fleica si lasa-le la fiert in continuare. Cand s-au fiert toate, scoate carnurile taie si fleica fasii, curata limbile de piele si taie-le in lung apoi  lasa-le putin la racit. Umple matul (stomacul)cu toate cele,dar cat mai lung si nu foarte indesat. Umple acum cu zeama, leaga bine matul si pune-l la fiert in apa cu boabe de piper, foaie de dafin si un pahar de vin.Doar o jumatate de ora, avand grija sa-l intepam usor din cand in cand. pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Toba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

rivka 1

31.12.2009, 18:03

arata foarte bine!

liana_geicu 1

02.01.2010, 18:30

Ce bine arata!

Teo 1

02.01.2010, 18:41

sunt sigura ca nu mai ai ,nu-i asa?ce e bun se termina repede;bravo,Nyana!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu antricot aromat