Tiramisu reţetă originala, cu frisca

de Lavinia in Torturi, 31 Dec 2012 | 4284 vizualizari

 

Tiramisu reţetă originala, cu frisca
Si acum ultima reteta din acest an,un tiramisu mare si gustos !Va doresc un an nou fericit tuturor!>:D<

 

INGREDIENTE

  • 800 g piscoturi
  • 1 kg mascarpone de calitate
  • 6 galbenusuri
  • 200 g zahar pudra
  • 350 ml frisca lichida
  • 2-3 picaturi esenta de rom
  • 600 ml cafea tare+150 ml Amaretto
  • 50 g cacao pudra sau nesquik
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originala, cu frisca:

Tiramisu reţetă originala, cu frisca

Mixam galbenusurile cu zaharul pudra si romul pana se albesc si devin ca o spuma.Le adaugam peste mascarpone si amestecam bine.Separat mixam frisca si o adaugam si pe ea amestecand usor.

Asamblare: un rand de piscoturi insiropate,un rand de crema si tot asa pana terminam.Decoram cu cacao sau nesquik.

(al meu are 3 randuri de piscoturi dar e mareeeee:D puteti injumatatii cantitatile )

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originala, cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu adaptat dupa reţetă originală