Tiramisu reţetă originală, cu capsuni

de Lau in Dulciuri, 20 Iul 2015 | 2966 vizualizari

 

Tiramisu reţetă originală
Multumesc Oana pentru reteta,

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 200 g piscoturi
  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri zahar pudra
  • 250 g mascarpone
  • un praf de sare
  • coaja rasa de portocale
  • 300 g capsuni
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originală, cu capsuni:

Tiramisu reţetă originală

Intr-un bol mixam galbenusurile cu zaharul pana isi dubleaza volumul,adaugam treptat mascarponele si mixam pana ce se omogenizeaza.

Separat mixam albusurile cu un praf de sare dupa care adaugam zaharul pudra si mixam pana devine o bezea tare.

Adaugam crema de galbenusuri,coaja de portocale si amestecam cu miscari unsoare cu o spatula pana ce se omogenizeaza.

Insiropam piscoturile(sirop de capsuni  am folosit eu)le asezam intr-o tava cu pereti detasabili,pe margine asezam capsuni taiati felii,adaugam peste piscoturi un strat crema,capsuni taiati bucati,piscoturi,restul de crema si deasupra felii de capsuni.

Dam tava la frigider 2 ore inainte de servire

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală, cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Parfe de ananas