Tiramisu reţetă cu fructe

de Ubulika in Prajituri, 10 Ian 2012 | 5314 vizualizari

 

Tiramisu reţetă cu fructe

 

INGREDIENTE

  • 250 gr piscoturi
  • 500 gr mascarpone
  • 3 linguri cu varf de zahar pudra
  • 3 oua
  • ciocolata pt decor
  • visine din compot
  • frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă cu fructe:

Tiramisu reţetă cu fructe

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Pentru crema, mixati mascarpone impreuna cu zaharul pudra pana obtineti o spuma omogena. Separati ouale, amestecati galbenusurile cu mascarpone, omogenizati bine.

Separat, bateti albusurile spuma tare si apoi incorporati-le in crema de mascarpone. Asezam piscoturile in forma.Stropim piscoturile cu sos din compot,nu prea mult sa nu se inmoaie prea tare. Peste piscoturi asezam  crema si uniformizam. Asezam al doilea rand de piscoturi si insiropam putin.Peste ele punem frisca batuta in prealabil si ciocolata rasa.

Decor: visine din compot.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reteta Oanei