Tiramisu reţeta cu fructe

de Ligia Bxl in Torturi, 26 Dec 2010 | 4560 vizualizari

 

acest tort l-am facut de ziua sotului meu( ptr azi 26 dec) :))

 

INGREDIENTE

  • 3 cutii de mascarpone mici
  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • 1 pachet si jumatate de piscoturi
  • 2 borcane de compot(unul de cirese si unul de fragi)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţeta cu fructe:

Tiramisu reţeta cu fructe

Se face crema astfel:se separa galbenusurile de albusuri,galbenusurile se freaca cu zaharul si zaharul vanilat pana se albesc,apoi se adauga mascarpone si se freaca bine pana devine o crema fina.Albusurile se bat spuma si apoi se incorporeaza bine cu crema de galbenusuri.Insiropam piscoturile  cu siropul de la compot si le punem intr-o tava sau un vas yena apoi punem fructe si un strat de crema,insiropam iar un strat de piscoturi si punem peste crema,punem iar fructe si ultimul strat de crema sau frisca,apoi la final se orneaza dupa preferinte,eu am folosit ciocolata amaruie si am stropit cu sirop de fructe.Este un desert acrisor si racoros.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţeta cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort racoros cu cirese