Tilapia pane cu garnitura de brocolli si chipsuri...

de Irina in Peste, 3 Feb 2010 | 10216 vizualizari

 

Acesta a fost pranzul de duminica al copiilor mei. Am fost fericiti si unii si altii: eu pentru ca au mancat peste, ei pentru chipsurile de langa...

 

INGREDIENTE

  • 6 fileuri de peste 
  • sare
  • faina alba
  • 2 oua
  • pesmet
  • ulei de masline
  • brocolli
  • chipsuri cat incape(ar vrea ei)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tilapia pane cu garnitura de brocolli si chipsuri...:

Deci, filozofie mare sa pregatim pranzul... Am tavalit pestele prin faina, oua, pesmet si l-am pus la prajit intr-o tigaie de tefal. Ca sa ma simt si eu cu constiinta impacata le-am fiert si niste brocolli (inabusit in unt). Gata? Nu mai am nimic de zis?

A, am aranjat frumos pestele, am adaugat cateva buchetele de brocolli si am ornat cu chipsuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tilapia pane cu garnitura de brocolli si chipsuri..." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

babi5 1

17.06.2013, 11:47

Krystyan Trendy 1

08.12.2013, 02:34

wow ..arata super !

Panacris 1

22.08.2014, 09:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Limba de mare ca-n reteta daneza