Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 21 Iun 2015 | 3435 vizualizari
Curatenie la congelator. Pachetelele mai mici trebuie preparate. Cum caldura nu ne mai permite preparare la cuptor, ne orientam spre tigaie!!!
9
Bucataras Suprem
Taguri: tigaie, vanat, ciuperci brune, retete Mancaruri cu carne
1
Untura de porc fragezeste si da savoare carnii de vanat care este mai seaca .
de Rahela Velicu 6
de Adi 1
de alldaycooking 1
de Moni_alex 1
mihaelar63 1
Gabitsa eu sunt de serviciu mereu Cineva trebuie sa vegheze )
Gicuta , asa spun cei ce gusta
-Licurici- 1
N-am mancat carne de vanat (am evitat mereu), dar la cum arata preparatul, as manca oricand
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 09:53
pe 16.12 la 11:18
pe 13.12 la 15:25
pe 12.12 la 22:27
pe 12.12 la 11:50
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
3 voturi
1 voturi
Bucataras
RODIMUR
aura78 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Petrina MIH 1
olteanu1979 1
dee08 1
Rocsi 9
1176 puncte
RODIMUR 8
1161 puncte
MotanLaOale 8
1145 puncte
mihaelar63 9
1103 puncte
Andra_Constantinescu 6
400 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!