Pizza la tigaie

de Rahela Velicu in Pizza, 9 Dec 2017 | 3674 vizualizari

 

Nici nu va imaginati cat de bine miroase in casa :)
 

 

INGREDIENTE

Ingrediente blat:

  • 550 g faina
  • 300 ml apa calduta
  • 2 linguri de ulei
  • 1/2 plic drojdie uscata
  • 1 lingrita zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita oregano

Ingrediente umplutura:

  • 500 g salam
  • 100 g masline
  • 2 rosii
  • 1 borcan de ciuperci
  • 50 g boabe de porumb fiert
  • 1 ceapa
  • 3 linguri de pasta de tomate
  • 50 g cascaval
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza la tigaie:

Se pun faina, zaharul si drojdia intr-un castron. Se toarna apa calduta si uleiul si se framanta. Se adauga si sarea ( nu trebuie sa intre in contact cu drojdia ca nu mai creste aluatul) si se framanta bine. Se lasa la dospit 1 ora in cuptorul cu microunde, cu usa inchisa.

Se imparte coca in 8-9  parti ( voi impartiti cum considerati voi)

Ceapa se taie julien, maslinele la fel, se taie mai mici, salamul se feliaza sau se taie betisoare, rosiile feliute subtiri, iar cascavalul se da prin razatoarea mare.

Se intinde cu mainile, nu cu facaletul, un cerc de maxim 1 cm grosime, ( dar este recomandat cat mai subtire)  si se pune in tigaia incinsa fara ulei .

Se lasa 4-5 minute (tigaia se tine acoperita cu capac), se intoarce pe cealalta parte si se unge cu bulion. Se adauga salamul, porumbul, maslinele, rosiile, ciupercile si cascavalul ras si se mai lasa 3-4 minute pe foc.

TIPS-URI

1

Se coace pizza in tigaia acoperita cu capac.

2

Ajunge cam pentru 2 persoane infometate :)

3

Alegeti voi ce puneti pe pizza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pizza pe blat de foietaj