Telemea de oaie cu busuioc si piper

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2011 | 6092 vizualizari

 

Aperitiv delicios , rapid si cel mai important , preparat in casa .
Am ,,ghicit '' acest aperitiv in incercarea de a elimina diverse preparate cu conservanti cumparate din comert..

 

INGREDIENTE

  • 500 gr telemea oaie .
  • 2 linguri piper boabe  mozaic[ de toate culorile]
  • 2 linguri busuioc verde
  • 6 catei usturoi
  • 150 ml ulei  masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Telemea de oaie cu busuioc si piper:

  1. Telemeaua de oaie se taie cuburi  3/3 cm .
  2.  Uleiul de masline se amesteca cu piperul bobe , busuiocul si usturoiul tocat .
  3.  Daca doriti sa serviti prepartul mai repede , incalziti usor uleiul sa se intrepatrunda bine aromele .
  4.  Amestecati cu atentie sa nu se sfarme cuburile de telemea cu uleiul condimentat .
  5.  Telemeaua astfel preparata se pastreaza intr-un recipient  etans in frigider.este mai gustoasa dupa ce se macereaza un timp ,

TIPS-URI

1

 Nu adaugati sare , telemeaua contine suficienta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Telemea de oaie cu busuioc si piper" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui cu carnati