Dobos cu cascaval si sunca

de Oana in Aperitive / Garnituri, 3 Oct 2009 | 31515 vizualizari

 

Un aperitiv foarte rapid de realizat, gustos si deosebit!

 

INGREDIENTE

  • 4 felii subtiri de cascaval (Hohland)
  • 8 felii de sunca presata
  • 50 g unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dobos cu cascaval si sunca:

Untul se lasa la temperatura camerei pana se poate intinde usor. Se unge o felie de cascaval cu unt, intr-un strat foarte subtire, apoi se aseaza feliile de sunca. Se aseaza alternativ straturile, apoi se taie marginile cu un cutit bine ascutit si cu grija se taie cubulete. Se orneza dupa plac si se infige cubuletul cu o scobitoare. Se lasa la frigider cal putin o ora inainte de servire.

TIPS-URI

1

Se pot face cate straturi vreti :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Dobos cu cascaval si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (6)

Oana 1

03.10.2009, 21:51

Hi, hi, astea s-au terminat mai repede

elena1988 1

04.03.2011, 09:43

deyutzky 1

18.12.2012, 12:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pasta de ton in sos de rosii