Tecute de fasole cu piept de pui

de jolygina in Pui, 9 Oct 2012 | 3993 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g tecute de fasole galbena
  • 3 cepe
  • un ardei gras
  • sare
  • piper
  • 300g piept de pui
  • o lingura de bulion
  • o lingura de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tecute de fasole cu piept de pui:

Curatam ceapa si o taiem solzisori. Ardeiul gras il taiem fasii subtiri. Le calim putin intr-o lingura de ulei vreo 5 minute, dupa care adaugam si pieptul de pui taiat cubulete. Le mai lasam impreuna inca 10 minute dupa care punem si tecutele care au fost in prealabil rupte in doua sau in trei, apoi adaugam apa peste ele cat sa le acopere .

Le lasam sa fiarba pana scad si se formeaza din zeama lor ca un sos ,apoi adaugam bulionul ,sarea si piperul

Le mai lasam sa fiarba vreo 10 minute .

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tecute de fasole cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripi de pui cu fasole verde