Am primit cadou de ziua mea o tava de inox cu manere. Imediat i-am gasit intrebuintare, am umplut-o cu aperitive!!! :D
Mozzarella se da prin miere indoita cu apa, aoi se tavaleste prin susan .
Chiftelutele se obtin prin amestecarea ingredientelor enumerate mai sus . Se prepara chiftele mici care se dau prin susan si se prajesc in ulei incins .
Pieptul de curcan se portioneaza de marimea unei cutii de chibrituri , se marineaza in amestecul de iaurt , ou , sare , mustar si boia . Se prajeste usor in tigaia teflonata cu putin ulei . Peste fiecare felie de carne se pune o bucatica de cas afumat si cate o jumatate de rosie cherry . Se da la cuptor cateva minute pana casul se inmoaie si face priza cu carnea si rosia .
Asezati pe tava in siruri , bilutele de mozzarella cu susan , maslinele , feliile cu curcan ,si chiftelutele cu susan .
Pofta buna !!!
1
Am ales sa prepar chiftelutele fara usturoi pentru ca am dus aperitivele la servici .