Tartine cu pasta de peste

de Bucataras Medi in Peste, 21 Iun 2010 | 15966 vizualizari

 

Sursa de inspiratie a fost Oana. Am mai umblat insa la reteta pe ici pe colo, o sa va da-ti seama voi nu va mai dau eu acuma detalii...Oana, a iesit grozav de buna s-a mincat la rapid....ha,ha,ha.

 

INGREDIENTE

  • .2 cutii file de macrou in ulei
  • .2 fire de ceapa
  • .o mana de porumb din conserva
  • .zeama de lamaie
  • .1 legatura de marar
  • .sare, piper
  • .un pachet de mini-toast
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu pasta de peste:

Punem fileurile de macrou intr-un vas mai inalt.Stoarcem zeama de lamaie(dupa gust),adaugam ceapa si mararul taiate marunt si mixam cu blenderul vertical pana cand obtinem o crema.Condimentam cu sare si piper si adaugam boabele de porumb din conserva spalate sub jet de apa si apoi scurse.Amestecam bine pentru o buna omogenizare.Dam la rece circa 30 min. dupa care scoatem din frigider si spritam pe feliile de mini-toast pasta de peste.

Este delicioasa.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu pasta de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (39)

nadina73 1

24.06.2010, 17:16

si eu las furcile si vreua si eu macar o bucata mica

Bucataras Medi 1

06.07.2010, 22:25

Multumesc,Sylvia!...........

Bucataras Medi 1

06.07.2010, 22:25

Nadina, multumesc!...............te-ai servit, ti-a placut?................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]