Tartine cu pasta de peste

de Bucataras Medi in Peste, 21 Iun 2010 | 14563 vizualizari

COMENTARII (39)

Julie 1

22.06.2010, 10:33

Am venit si eu cu furculitele
Tare bine mai arata!

Bucataras Medi 1

22.06.2010, 10:35

Ubulika, te rog sa te servest...............

Bucataras Medi 1

22.06.2010, 10:35

Multumesc,Julie!................

Laly 1

22.06.2010, 11:38

Medi ce bine arata.Si ce bune trebuie sa fie.Pot sa ma servesc si eu

Bucataras Medi 1

22.06.2010, 12:17

Laly, pai se poate, chiar te rog ,placerea este de partea mea

ana 1

22.06.2010, 12:27

Ador pestele ,ce dragalase sunt painicile mini-toast

mena29 1

22.06.2010, 15:05

Si eu am venit cu furcile

epurasha2bb 1

22.06.2010, 18:24

oau, cand am vazut imaginea am inceput s-o strig pe mama!

epurasha2bb 1

22.06.2010, 18:25

haq, ce mi-a placut reteta citata de gabytza! adevarul crud e ca se potriveste in unele cazuri dar sa fim ingaduitori, macar a cumparat tipa castronul cu pricina si a facut si poza, basca scrisul la computador

Bucataras Medi 1

22.06.2010, 19:00

Ana si mie imi place tare mult...........

Sylvia 1

23.06.2010, 17:57

Am venit cu furculitele

nadina73 1

24.06.2010, 17:16

si eu las furcile si vreua si eu macar o bucata mica

Bucataras Medi 1

06.07.2010, 22:25

Multumesc,Sylvia!...........

Bucataras Medi 1

06.07.2010, 22:25

Nadina, multumesc!...............te-ai servit, ti-a placut?................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macrou invelit in staniol