Tartine cu ciuperci

de Julie in Aperitive / Garnituri, 31 Oct 2010 | 5415 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250-300 g ciuperci proaspete,
  • 2 catei de usturoi,
  • 50 ml vin alb,
  • 2 linguri smantana,
  • zeama de lamaie,
  • sare,
  • piper,
  • patrunjel verde,
  • felii de paine prajita
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu ciuperci:

Ciupercile taiate in bucati mici,se pun intr-o tigaie
cu putin ulei si se calesc pana ce se inmoaie.
Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust,
se adauga usturoiul tocat fin si vinul.
Se lasa pe foc pana cand se evapora vinul,
apoi se adauga smantana,cateva picaturi
cu zeama de lamaie; si se opreste focul.

Se prajesc feliile de paine si se incarca din belsug cu topping de ciuperci.
Se decoreaza cu patrunjel verde.

Simplu si bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu spanac, branza si ciuperci