Omleta cu rosii

de artistique in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2013 | 3861 vizualizari

 

O reteta sanatoasa, plina de proteine ,buna pentru sportivi !

 

INGREDIENTE

  • 3 oua;
  • un sfert de ardei gras verde;
  • o ceapa mica tocata in blender;
  • 2 rosii medii;
  • sare de mare;
  • piper;
  • o felie de salam crud-uscat;
  • 2-3 fire de patrunjel.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu rosii:

Se bat cele 3 oua bine, se adauga in compozitie ardeiul taiat fasii, o lingura din ceapa facuta in blender si felia de salam taiata fasii ; se amesteca bine  adaugand sare si piper dupa gust.

Se pune o tigaie non-stick la incins unsa doar cu ulei si se adauga compozitia de omleta in tigaie uniform precum o clatita, se lasa sa se prinda bine pana ce observam ca incepe sa se faca omleta, apoi o rupem de la mijloc in bucatele mari si o lasam pe foc intorcando pe partea opusa ,pana ce aceasta se rumeneste putin.

Dupa ce e gata o punem pe un platou in care asezam taiate cele doua rosii si restul de ceapa facuta in blender presarata pe ele si inca putina sare.

Ornam omleta cu firele de patrunjel.

TIPS-URI

1

aveti grija sa nu ardeti compozitia, tigaia trebuie sa fie incinsa bine si sa va miscati destul de repede !

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Beef Wellington" vegetarian