Tartine cu branza, rosii si rucola

de Bucataras in Sandvisuri, 19 Dec 2013 | 4760 vizualizari

 

Potrivite pentru un mic dejun sau o gustare de seara.

 

INGREDIENTE

  • 3 felii mari de paine cu secara
  • 1 cutie crema de branza Ceva fin cu smantana
  • 5o g branza cu mucegai
  • 9 rosii cherry
  • o mana de rucola
  • ulei de masline (facultativ)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu branza, rosii si rucola:

Am pregatit intai crema de branza. Am amestecat intr-un bol crema de branza Ceva fin cu putina branza cu mucegai, pentru a-i da un gust mai deosebit.

Rosiile si rucola le-am spalat si le-am uscat intr-un prosop de hartie. Am taiat rosioarele in doua.

Pentru ca feliile de paine sunt destul de mari, le-am taiat in doua si am trecut la pregatirea tartinelor.

Am intins crema de branza pe fiecare jumatate de felie, am aranjat rosiile si putina rucola, dupa care am stropit cu putin ulei de masline.

Au iesit tare gustoase tartinele si aromate. 

 

TIPS-URI

1

puteti presara si putina sare daca preferati tartinele mai sarate

2

puteti combina orice fel de branzeturi va sunt pe plac

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu branza, rosii si rucola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Krystyan Trendy 1

19.12.2013, 22:23

foarte bune

mirela0911 1

20.12.2013, 07:03

delicioase tartinele!

mamaieelena 1

20.12.2013, 09:14

mmmm ce bune

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandwich cu somon fume si parmezan