Tarte cu pesto si rosii

de yafa in Aperitive / Garnituri, 16 Sep 2010 | 4358 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat foetaj
  • 1 borcanel de pesto( puteti cumpara si de la magazin, eu fac in casa)
  • rosii
  • 1 lingura de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarte cu pesto si rosii:


Taiem din aluat parti individuale apoi ungem mijlocul fiecarei bucati cu 2 lingurite de pesto, taiem rosiile rondele si le asezam frumos peste pesto, cam 3 felioare pe o portie. Cu ajutorul unui penson ungem capetele descoperite ale tartelor cu ulei si dam la cuptor la 200°C pana se rumenesc. Serviti  alaturi de o bere rece, sau impreuna cu o salata. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte cu pesto si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu rosii in aluat de foitaj