Cheese Truffles - Bile de branza

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2011 | 7669 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 120 g crema de branza,
  • 120 g branza sarata rasa fin,
  • 1 lingurita parmezan ras,
  • 1 lingurita hrean cu smantana,
  • 2 linguri smantana,
  • ceapa verde tocata (doar miezul alb),
  • sare,
  • piper.
  • Pentru topping:
  • ingredientele enumerate sunt optionale, fiecare va folosi ce ii place si ce are prin frigider sau camara:
  • boia de ardei dulce,
  • patrunjel tocat,
  • sunca taiata cubulete foarte mici si prajita,
  • cubulete de somon afumat,
  • masline tocate,
  • seminte de mac sau de susan ,
  • cuburi de ardei kapia,
  • frunze verzi de la ceapa,
  • pentru copiii cubulete de morcov fiert sau cascaval ras.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheese Truffles - Bile de branza:

Punem toate ingredientele intr-un vas si le amestecam pana obtinem o pasta omogena.

Acoperim crema cu o folie de plastic si o dam la rece pentru o ora, dar o putem lasa si peste noapte. Formam mingiute pe care le vom rula prin patrunjel tocat, boia de ardei dulce, sunca prajita, bucatele de somon, masline tocate, seminte de mac – totul depinde de gusturi si de ce aveti la indemana.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheese Truffles - Bile de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Soricei-oua umplute