Placinta cu varza acra si cartofi

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 19 Oct 2009 | 8056 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 ou
  • 5 linguri ulei
  • aprox 150 ml lapte
  • 4 cartofi
  • 1 ceapa
  • 250 gr varza acra
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu varza acra si cartofi:

Se framanta aluatul si se lasa la dospit.
Cartofii se fierb, se dau pe razatoare, se sareaza si se calesc in putin ulei cu ceapa data si ea pe razatoare. Varza acra se caleste in putin ulei si se condimenteaza cu piper.
Se intinde aluatul in tava si se aseaza deasupra cartofii si varza.
Se da placinta la cuptor pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu varza acra si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Miha 1

25.10.2009, 00:54

Felicitari Ala pentru minunatia de placinta!

ala_oancea 1

26.10.2009, 17:02

Multumesc

magienoire200 1

19.03.2010, 17:26

Buna!poti te rog sa-mi spui cate grade trebuie sa aibe cuptorul?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu varza