Tarte aperitiv cu pasta de ciuperci

de Ina in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2017 | 5526 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cosulete pentru tarte aperitiv

Pasta de ciuperci:

  • o conserva cu ciuperci
  • 3 linguri maioneza
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarte aperitiv cu pasta de ciuperci:

Cele 6 cosulete pentru tarte le pregatim cum am explicat aici .

Pasta de ciuperci:

Punem ingredientele intr-un blender si pasam pentru a obtine o pasta omogena . Cu ajutorul unui posh umplem minitartele aperitiv si le decoram cu somon afumat, felii de masline si frunze de patrunjel verde.

TIPS-URI

1

Tenta de verde din fotografii este data de avocado. Imi ramasese putina pasta de avocado si-am combinat-o cu cea de ciuperci direct in posh.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte aperitiv cu pasta de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

laura_n 1

02.01.2017, 18:12

Si eu as vrea niste forme mai mici, dar na... ))

Ina 1

02.01.2017, 19:56

Laura, asa as scrie ceva... dar nu pot, ca e in joc reteta mea )) Ramai tu cu ce-ai vazut la Viena )

miki_a 1

07.01.2017, 12:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu ciuperci