Am pregatit mai întâi coca.
Drojdia am amestecat-o cu o lingurita de zahar,o lingurita de faina si putin lapte caldut si am lasat-o 5 minute sa dospeasca.
Am amestecat faina cernuta cu sarea,apoi am pus ouale,uleiul si drojdia. Si am framântat cu lapte caldut.Coca nu trebuie sa fie prea tare.
Am lasat la dospit pâna am pregatit umplutura.
Am prajit pieptul de pui taiat bucati cu putin ulei.Am condimentat.
Ciupercile le-am taiat si le-am prajit cu ceapa verde.Am lasat pâna a scazut toata apa lasata de ele.
Am amestecat cele doua compozitii,am pus si kaiserul taiat bucati,verdeata si gogoşarul roşu.Am condimentat.
Din coca am întins o foaie pe care am pus-o într-un vas ceramic uns cu putin unt.Am lasat foaia si pe peretii vasului.
Peste foaie am pus umplutura.
Ouale le-am batut cu smântâna si le-am pus peste umplutura.
Am pus tava în cuptorul preîncalzit pentru 40 de minute.
Cu 10 minute înainte de a fi gata,punem deasupra si cascavalul razuit.
Mai lasam pâna se topeste cascavalul si capata o culoare frumoasa.
Pentru ca era târziu,am servit-o abia a doua zi rece,dar cred ca scoasa din cuptor ar fi fost o nebunie cu cascavalul topit deasupra.
Pofta buna!!!!