Tarta "Soare"

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2015 | 3537 vizualizari

 

E cald si frumos afara, e soare, mi-e pofta de o tarta frumoasă si colorată ........ Va e pofta si voua?

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj rotund
  • 1 dovlecel rotund
  • 1 ardel rosu
  • 8 felii de bacon
  • rosii cherry
  • branza proaspata (Apérivrais )
  • 1 ou
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta "Soare":

Taiati dovlecelul in felii subtiri si ardeiul in lamele fine.
Trasati cu cutitul o stea in centrul aluatului.

Ungeti cu ou.

Puneti fellile de dovlecel pe partea de aluat netaiata, adaugati baconul si ardeiul. 

Ridicati triunghiurile formate de stea si le dati peste garnitura.

Puneti rosiile cherry si bucatelele de branza, ungeti cu ou si dati la cuptor pentru 25 de minute.

Tarta este gata...o puteti servi calda sau rece ca aperitiv sau ca fel principal cu o salata verde.

Foarte simpla de facut iar resultatul este delicios si superb..... 

Pofta Buna !!!!

 

http://leblogdecata.blogspot.fr/2015/06/tarta-soare.html

TIPS-URI

1

o puteti servi calda sau rece ca aperitiv sau ca fel principal cu o salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta "Soare"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Quiche cu dovlecei si sunca presata