Minunatie dulce, delicioasa...va invit la savurat! :x
Blat de tarta:
Umplutura:
Blatul de tarta:
Am cernut faina intr-un vas larg, am razuit untul rece, am amestecat apoi cu oul, zaharul, vanilia si smantana si am framantat aluatul rapid pana la omogenizare, l-am infainat usor si l-am dat la rece pentru o jumatate de ora, timp in care am pregatit umplutura.
Umplutura am preparat-o amestecand toate ingredientele( mai putin ciocolata) cu un tel, apoi am dat-o la rece.
Intr-un ibric am topit untul si in el ciocolata la foc foarte mic.
Pe o foaie de copt usor infainata am intins blatul si l-am transferat in tava ceramica rotunda unsa cu putin unt, am pus crema de branza si deasupra ciocolata topita, amestecand usor cu o furculita pentru marmorare.
Am copt tarta o ora in cuptorul incins la 180 de grade.
Desigur am racit prajitura inainte de a o portiona.
Tarta este foarte buna, o recomand cu drag!