Desert chec cu nuci, caise si visine

de katty in Dulciuri, 31 Aug 2017 | 3794 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 albusuri
  • 7 linguri zahar
  • 3 linguri nuca macinata
  • 2 linguri ulei
  • 6 linguri faina
  • 5 gr praf de copt
  • un praf de sare
  • caise taiate in sferturi
  • visine fara samburi bine scurse
  • zahar pudra pentru ornat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec cu nuci, caise si visine:

Batem albusurile spuma tare cu un praf de sare.

Adaugam zaharul si batem in continuare pana capata consistenta unei smantani mai groase.

Adaugam uleiul, nuca macinata, omogenizam, apoi faina amestecata cu praful de copt cernuta in ploaie.

Amstecam usor, apoi turnam compozitia intr-o forma de chec. Punem deasupra fructele trase prin putina faina. Dam checul la cuptor pana trece proba scobitorii. dupa ce se raceste presaram deasupra zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec cu nuci, caise si visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert chec din albusuri cu nuca si stafide - 700 -