din pacate sectiune nu am pt ca nu am mai apucat....
Pregatirea blatului:
punem untul sa se inmoaie la temperatura camerei,dupa care il amestecam cu zaharul pana se face ca o crema,dupa care adaugam ouale,amestecam si la sfarsit adaugam faina,praful de copt si vanilia.
punem compozitia intr-o tava de tarta unsa si tapetata cu faina si dam la cuptorul preancalzit la 180° timp de 10-12 minute,cand e gata il lasam sa se raceasca.
Pregatirea cremei:
amestecam galbenusurile cu zaharul,apoi adaugam amidonul,laptele si vanilia.
punem totul pe foc mic si lasam sa fiarba amestecand continuu pana se ingroasa,apoi dam deoparte si lasam sa se raceasca.
Intre timp spalam si taiem capsunii si feliem banana.
Deasupra blatului punem crema rece si o nivelam apoi deasupra punem capsuni si felii de banana.
Pregatim gelatina dupa instructiunile de pe plic si o turnam peste fructe.
Lasam la rece 1-2 ore dupa care servim.
1
daca va place cu mai multa crema puteti dubla cantitatea.