Gogosi ineluse

de pity19 in Dulciuri, 7 Apr 2014 | 2997 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina ,
  • 2 lg zahar ,
  • o lg sare , un cub drojdie ,
  • 2 oua,
  • apa calda ,
  • zahar pudra ,
  • finetti .
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi ineluse:

Maiaua :

Intr-un vas punem faina , sarea , zaharul , cele doua oua batute , drojdia dizolvata in putina apa calda , si amestecam bine cu telul ;

Daca mai este nevoie adaugam apa sau faina , pana devine un aluat pufos ; Luam vasul si dam la caldura cca 60 de minute ; Dupa ce a odihnit aluatul , pudram masa de lucru cu putina faina , rupem din aluat , intindem cu sucitorul , cu un pahar cu gura rotunda dam forma,apoi luam un paharel mai mic , si dam forma rotunda in mijlocul cercului ;

Luam o tigaie , punem ulei si dam la incins ;

Cand uleiul este incins , adaugam inelusele , le lasam la copt pana se rumenesc frumos pe ambele parti , apoi punem cerculetele la copt ; Cand sunt coapte bine , le scoatem pe un servetel de hartie , pudram cu zahar praf!

TIPS-URI

1

Am servit cu finetti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi ineluse" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosi pufoase si gustoase