Tartă de legume

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2015 | 5496 vizualizari

 

Tarta de legume am văzut-o pe blogul Jamilei.Am schimbat puțin cantitățile după gustul meu,dar a ieșit foarte bună! Este bună atât caldă cât și rece!

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mic
  • 1 moecov
  • o ceapă
  • 1 ardei gras
  • 200 g. brânză sărată(telemea de vacă)
  • 2 ouă
  • 1 lingură ulei de măsline+ulei pentru uns forma.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartă de legume:

Curăță legumele,spală-le si le dai pe răzătoarea mică.

Bați ouăle ,ca pentru omletă ,si le amesteci cu brânza frământată.

Amestecă cele două compoziții,condimentează după gust.

Ia o formă  de ceramică sau ce ai ,unge forma cu ulei și toarnă compozitia.

Dă forma la cuptorul preîncălzit la 160 grade până se rumenește .

Servește ca atare sau ca garnitură .

Poftă bună!

TIPS-URI

1

eu am folosit telemea de vacă,dar se poate folosi cașcaval sau orice alt fel de brânză

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartă de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]