Aperitiv saratele

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 22 Mai 2018 | 3362 vizualizari

 

M-am inspirat din reteta ''Saratele cu branza'' a  Valclaudiei >:D<

 

INGREDIENTE

  • 150 gr faina alba tip '00'
  • 100 gr branza de oaie
  • 60 gr margarina
  • 1 ou

In plus:

  • 1 ou ( pentru uns)
  • mac
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv saratele:

Intr-un bol punem branza si o maruntim cu ajutorul unei furculite.

Adaugam apoi faina, margarina ( la temperatura camerei) si oul. 

Amestecam bine toate ingredientele si formam o bila din aluat. Dam bolul la rece pentru cel putin o ora .

Trecut acest timp, luam aluatul si il intindem intr-o foaie, nu prea sbtire, cu ajutorul unui sucitor.

Taiem fasii pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Ungem saratelele cu ou si presaram dupa plac, mac.

Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 170 grade C, pentru circa 15 minute. 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saratele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cosulete din rosii