Tarta de legume

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2012 | 6280 vizualizari

 

am fost inspirata din reteta lui ela http://www.bucataras.ro/retete/tarta-cu-legume-25490.html

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi
  • 100 g mazare(borcan)
  • 100 g telemea
  • 1/2 ceapa alba
  • 1 catel de usturoi
  • cascaval delaco
  • 5 oua
  • 1/2 ardei gras
  • sare,piper
  • 100 g ciuperci(borcan)
  • 2 linguri faina
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de legume:

Cartofii se pun la fiert in coaja timp de 15-20 minute, se lasa putin la rece si se curata de coaja dupa care taiem bucatele mici. Telemeaua si cascavalul se dau pe razatoarea mare.

Intr-un castron se pun ouale, sare, piper si se bat cu blenderul. Se adauga branza si cascavalul, ciupercile si mazarea scurse de apa, ardeiul gras taiat cubulete, ceapa si usturoiul taiate feliute subtiri si cartofii cubulete. Se mixeaza totul bine. Intr-o tava punem ulei de masline, ungem foarte bine si adaugam pasta formata. Se lasa la cuptor timp de 1 ora. Inainte cu 10 minute se mai presara putin cascaval deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida cu pesmet si cascaval