Salata de ciuperci

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2014 | 48826 vizualizari

 

Un aperitiv foarte usor de facut si foarte gustos.E putin migalos la taiat ciupercile,trebuie putina rabdare.....Mereu imi iese cand am musafiri si e de mare efect :D:D

 

INGREDIENTE

  • 1kg ciuperci champignons
  • 1 lg ulei de masline
  • 4 catei de usturoi
  • 8 lg maioneza
  • sare
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de ciuperci:

1.Am curatat si am spalat ciupercile.

2.Le-am taiat cubulete mici.

3.Am incins o tigaie adanca cu ulei de masline,am pus ciupercile cu putina sare,si am lasat la foc potrivit pana a scazut toata apa.

4.Am lasat la racit intr-un bol.

5.Dupa aceea am tocat usturoiul marunt si am pus peste ciuperci,impreuna cu maioneza.Am potrivit de sare.

Intins pe paine e foarte gustos.

Pofta buna!!!!!!

TIPS-URI

1

Se pot folosi si ghebe.

2

Maioneza puteti pune mai mult sau mai putin in functie de preferinte.

3

Pastrati la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cosulete de foietaj cu salata