Dupa ce am facut rulada de pui umpluta cu carne tocata a mai ramas cate putin din fiecare ingredient si am "purces la facerea" unei placinte cu carne, care chiar a avut succes in familie!!!
Ceapa verde se curata si se taie marunt si se caleste in putin ulei si apa. Se adauga carnea tocata, se lasa cca. 10 minute la foc mediu. Se ia de pe foc, se adauga fasiile de pui, ouale si grisul. Se amesteca bine pana se omogenizeaza totul, se asezoneaza de boia dulce de ardei, sare si piper. Se unge o forma termorezistenta cu ulei, eu am folosit o forma de silicon, si se toarna amestecul de carne. Se pune in cuptorul preincalzit, pentru cca. 20 de minute la foc mediu. Se scoate se toarna deasupra ouale batute si cascavalul ras si se mai las la cuptor cca. 10 minute. Aceasta placinta se poate servi calda sau rece.
P.S. Nu am mai avut timp si loc sa fac poza si pe sectiunea tartei, s-a "evaporat" rapid!!!