tarte si placinte rumenite si iscusite
Vă invit să încercați o tartă rapidă cu ton și legume preferate de voi. Aceasta a fost foarte apreciată de toți membrii familiei mele. ;)
Desfaci buchețelele de broccoli și le fierbi în apă cu sare, timp de 3 minute, apoi le scurgi bine de apă.
Speli ciupercile, le tai felii și le fierbi în apă cu sare, timp de 10 minute, apoi le scurgi bine de apă, într-o sită.
Cureți dovlecelul de coajă și îl tai cubulețe, iar ardeiul gras îl speli și îl tai felii subțiri. Amesteci legumele cu tonul scurs de ulei.
Ungi cu unt un vas și întinzi aluatul în tavă. Înțepi aluatul din loc în loc cu o furculiță și presari pesmet deasupra. Torni legumele peste aluat.
Bați ouăle cu smântâna și condimentezi după gust, cu sare și piper, apoi le adaugi peste legume și decorezi cu câteva roșii cherry. Introduci vasul în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C și îl lași timp de 35-40 de minute, până când se rumenește frumos compoziția.