Tarta cu sunca si branza

de aura78 in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2014 | 2625 vizualizari

 

SIMPLU SI BUN ...ARUNCA O PRIVIRE

 

INGREDIENTE

  •  1 foaie de aluat de foietaj rotunda 
  • 100 g sunca taiata felii subtiri 
  • 150 g branza elemental taiat felii subtiri
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu sunca si branza:

Pune foaia de foietaj  intr-o tava rotunda .Cu furculita inteapa toata suprafata .

Pune un strat de sunca (folosind toata sunca ) si deasupra un alt strat de branza.Eu cum am avut tava mai micuta ,cu marginile ce dadeau in afara ,am acoperit jumatate din tarta,intepand din nou cu furculita .

Bate oul si unge toata suprafata tartei .Pune-o la cuptor pentru aproximativ 25 - 30 de minute la 180 de grade..

Depinde de cuptor .

TIPS-URI

1

DACA NU AI BRANZA ELEMENTAL POTI PUNE DE CARE PREFERI

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu sunca si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu ton si branza de capra proaspata