Mic dejun jucaus

de simona119 in Aperitive / Garnituri, 14 Feb 2012 | 3374 vizualizari

 

M-am jucat putin in bucatarie, si mi-a iesit un mic dejun tare haios!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • cascaval Delaco
  • kaiser
  • unt
  • rosii cherry
  • ardei gras
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun jucaus:

Ouale se pregatesc "ochiuri" in putin unt. Kaiserul se taie felii subtiri si se prepara pe ambele parti in tigaia incinsa (fara unt sau ulei). Am pregatit patru bulete din cascaval Sofia (vezi reteta de bulete), pe care le-am prajit, si m-am apucat sa asamblez totul in farfurie. Cu ouale am facut ochii, buletele au format gura, in loc de nas am pus o rosie cherry (nas de lown), sprancenele le-am facut din kaiser iar parul din ardei gras ;). Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun jucaus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

simona119 1

16.02.2012, 10:27

mihaelar63 1

16.02.2012, 12:50

Eu vreau un dinte , nasul si motzul

elucubratiiculinare 1

16.02.2012, 19:35

Super ideea. Cred ca piciu meu ar papa tot...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu ciuperci